Fuld dokumentation og sporbarhed

Hos AVOS® er det en del af hverdagen at arbejde med kvalitetssikring. 
Vi er derfor certificeret i henhold til DS/EN ISO 9001:2015, DS/EN ISO 3834-2 og DS/EN 1090.
Vi leverer, når det ønskes, fuld dokumentation på de(t) producerede emne(r) og dermed fuld sporbarhed.


Kvalitetshåndbog
Vores kvalitetshåndbog indeholder procedurer og skemaer, som sikrer styring af vores arbejdsprocesser, lige fra indgangskontrol til produktion og slutinspektion.
 

Vi producerer bygningstål.
I henhold til vores DS/EN 1090 certificering er AVOS® i stand til at producere bygningstål i alle udførelsesklasser, fra EXC1 til EXC4. Disse komponenter leveres med CE-mærkning, ydelseserklæring og anden ønsket dokumentation.

Kalibrering af måleværktøj
Alt vores måleudstyr er registreret og omfattet af kalibreringsprocedurer. Det sikrer sporbarheden af måleværktøjet samt ensrettet kalibrering og at vi overholder kalibreringsintervaller.

Målerapporter
Vi kan udføre specifikke målerapporter udarbejdet i samarbejde med kunden.

Omstempling og sporbarhed
Stort set alle materialer bliver registreret og mærket efter fast procedure ved indgangskontrol. Proceduren sikrer fuld sporbarhed og vi er derfor i stand til at kunne hjælpe med materialecertifikater, selv flere år efter at varen er leveret.
Omstempling foregår ligeledes efter intern procedure og omstemplingsrapport medfølger. Hvis ønskes, kan vi tilbyde tredjepartskontrol/verifikation ved omstempling.

3. Partskontrol
Vi arbejder ofte med opgaver, hvor tredjeparts godkendelse og inspektion er et krav og kan tilbyde dette som en del af vores leverance.

 

Se filmen om inspektion af producerede emner i samarbejde med 3. Partskontrol