Ledige stillinger

ER DU AVOS' NYE PROJEKTLEDER?

AVOS har travlt og søger derfor en dygtig projektleder til at drive en portefølje at kundespecifikke projekter indenfor produktion af mekaniske løsninger til en bred vifte af industrikunder.

Som projektleder bliver du ansvarlig for gennemførelse af større og mindre projekter med den tilhørende tekniske dokumentation i en spændende virksomhed som fremstiller løsninger i stål, metaller og kunststoffer,

BLIV SMEDELÆRLING HOS OS

Tag første skridt på en spændende arbejdsplads med en række udfordrende opgaver

Start din smedeuddannelse hos os og bliv lærling hos AVOS.

ER DU EN AF VORES NYE SMEDE?

Vi søger to højt kvalificerede smede, som ønsker at blive en del af vores team.
Vi tilbyder et alsidigt og spændende job i et velrenommeret firma med ordnede forhold, til attraktiv løn og personalegoder.

ER DU VORES NYE RUSTFRI RØRSMED?

Har du erfaring med rørinstallationer og drives du af projektstyring? Vil du udvikle dine kompetencer og sikre vores kunder en kontinuerlig drift?

Her er der tale om en fuldtidsstilling, med opstart snarest mulig.

Er der ikke en ledig stilling, der passer til dig?

En uopfordret ansøgning kan være din genvej til drømmejobbet, og vi hører altid gerne fra dig, hvis du ønsker at blive en del af AVOS.

Send os en uopfordret ansøgning på mail: info@avos.dk, allerede i dag. Vi læser ansøgninger og indkalder til samtale løbende.

 

Succes = dig?

Vores succes er vores medarbejdere - viden, erfaring og tekniske/faglige kompetencer er noget som vi sætter højt, men personlighed, gennemslagskraft og evnen til at holde en positiv dialog er, al ting til trods, mindst lige så vigtige. 

Vi kikker efter nye kollegaer, der vil være med til at udvikle forsyningssektoren, industrien og byggeriet med grønne, vedvarende og bæredygtige projekter. 

Uopfordret ansøgning

Hvis vi ikke har et stillingsopslag åbent eller et der passer til din profil, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Send din ansøgning til info@avos.dk og skriv “uopfordret ansøgning” i emnefeltet.

Ved at sende din ansøgning accepterer du at, AVOS® beholder din ansøgning og personlige oplysninger i en periode op til 6 måneder.

Vi stiller ingen formkrav til din ansøgning! Men, din motivation må gerne skinne igennem, og hvilke kompetencer du mener, er dine stærkeste fortrin (bare rolig, du kommer til at lære mange flere med en ansættelse hos AVOS®). 

Alle ansøgere vil modtage en meddelelse, men vi sender ikke andet feedback ved uopfordrede ansøgninger, medmindre du bliver indkaldt til samtale.

 

Ny dimitteret

Jeg har ingen erfaring, ingen referencer og ingen viden. Vi har haft dine sko på og kan godt huske, at det at starte på arbejdsmarkedet var en stor mundfuld.

Send din ansøgning til info@avos.dk og skriv “Dimittend ansøgning [FAGFELT]” i emnefeltet.

Senior og med bunker af erfaring

Jeg har masser af erfaring, bunker af projektreferencer og mere end nok viden at øse af, men jeg vil gerne arbejde på nedsat tid for at også kunne hellige mig mine hobbyer, læsning, familie med mere.

Send din ansøgning til info@avos.dk og skriv “Senior ansøgning” i emnefeltet.

Kontakt os!

Et stærkt team med stor erfaring står klar til at hjælp dig.
Kontakt os

Om AVOS

Læs mere

Industriens Skadestue

Læs mere
Cookies
2024 © Envatek
Dixon Creatives