Envatek køber AVOS og Avos-Onsite

SUCCESFULDE ENVATEK STYRKER SIG YDERLIGERE MED OPKØB AF KALUNDBORG VIRKSOMHEDERNE AVOS A/S OG AVOS–ONSITE APS

Envatek ApS overtager 80% af AVOS A/S og 60% af AVOS-Onsite ApS for at øge koncernens slagkraft og i sidste ende sikre en endnu bedre kundeoplevelse.

AVOS A/S udvider med laserskæring

Med investering i en helt ny og topmoderne fiberlaserskæremaskine til plader i både rustfrit stål, sort stål og aluminium sætter AVOS igen en tyk streg under, at AVOS i Kalundborg er virksomheden at gå til, når der er brug for emner i stål og metaller.

Den nye laserskæremaskine er allerede sat i produktion og indgår i en stor og meget alsidig skæreafdeling med hele 4 skæremaskiner, der dækker et område fra 1 mm op til 200 mm plade og rørskæring op til 610 mm i diameter og op til 60 mm godstykkelse på rør.

Se vores nye film om laserskæremaskinen her, og info om alle vores skæremaskinerne i vores nye flyer.

Simon bestod sin svendeprøve med top karakter

AVOS har i dag udlært endnu en kleinsmed.
Simon bestod sin svendeprøve med top karakter og er allerede eftertragtet som faglært.

Men Simon bliver i AVOS familien, da han allerede på mandag starter i vores søsterselskab AVOS-Onsite, hvor han sammen med det øvrige, og støt voksende, team af dygtige håndværkere, skal udføre alle former for installationer, montage og servicearbejde.

Stort tillykke til Simon.

Men AVOS-Onsite mangler på trods af Simon stadig flere dygtige faglærte smede.
Så kender du en, som kunne tænke sig at prøve kræfter med et spændende og afvekslende job inden for installation og montage så tøv ikke med at kontakte os.

Første kvindelige industritekniker

Hos AVOS A/S beviser vi endnu engang vores vilje og dedikation til at skabe fremtidens faglærte håndværkere i Danmark.
Den 28. feb. 2022 blev endnu en lærling udlært. Det var lidt af en milepæl, for Stine er den første kvindelige Industritekniker, der er udlært hos AVOS.
Så stort tillykke til Stine som i dag kunne fejre, at hun har færdiggjort sin industritekniker uddannelse med et fint resultat til svendeprøven.

Stine har allerede fået et nyt og spændende job, og med en industritekniker uddannelse i bagagen er man eftertragtet mange steder i industrien.
AVOS har, selvom Stine er udlært i dag, stadig 5 lærlinge i gang, og helt i virksomhedens ånd er vores søsterselskab AVOS-Onsite, som står for alt montagearbejde og rørinstallation og blev etableret i 2019, netop blevet godkendt til også at have egne lærlinge.
Den første lærling er allerede under ansættelse, så vi kan sikre fremtiden, og give de unge mennesker et spændende job.

Hør mere

Magnus udlært som klejnsmed

Så blev Magnus udlært som klejnsmed med et godt resultat, og fejret på behørig vis i går eftermiddags.
Magnus skal videre ud i verden, og med sit svendebrev i hånden er et utal af muligheder åbne for ham.
Så hvis du tænker, det kunne være noget for dig eller en du kender, så læs mere her og del til alle du kender!

Hos AVOS har vi en lang tradition for at uddanne unge mennesker inden for både klejnsmede og industriteknikker faget. Da vi udelukkende fremstiller opgaver efter kunde ønske er opgaverne meget forskellige, og man får som lærling hos os får mulighed for at lære mange forskellige processer og metoder at kende, og lærer at bruge de meste moderne maskiner inden for vores fag.
Så har du hænderne rigtigt skruet på, og besidder du viljen og evnerne til både at bruge hænderne og hovedet, så skriv til os på info@avos.dk

Kundehistorie

AVOS SAMARBEJDER MED DTU BYG

AVOS kan stolt meddele at vi har hjulpet DTU Byg, ved erhvervs-ph-d Martin Jensen Meyland, med en helt unik prototype, der kan skyde på glas ved hjælp af projektil i højstyrke aluminium.

Systemet er et eneste af sin art i verden og er fremstillet og tryk prøvet hos AVOS ved hele 500 BAR´s tryk.

Når man har en opgave, som er så speciel og har behov for en kvalificeret leverandør at spare med, er AVOS A/S det helt rigtige sted at starte.

Se meget mere i vores helt nye film her.

Hjertestarter i Melby

AVOS medvirker til det gode naboskab og tryghed i lokalområdet.
AVOS har hovedafdeling i Melby, en lille landsby lige uden for Kalundborg. Her har vores virksomhed ligget siden 1853, og må vel derfor siges at være en særdeles integreret del af landsbyen. Med sin placering lige ved siden af gadekæret, hvor smedjen jo altid lå i gamle dage, er virksomheden altid nem at finde. Det udnytter vi nu ved at flytte vores hjernestarter udendørs, i et opvarmet skab, så den 24/7 er til rådighed for alle beboere i lokalområdet, men også for alle andre, da vi har sørget for registrering på hjertestarter.dk For at informere alle naboerne har vi lavet og omdelt en lille flyer som Jimmy her viser frem.

AVOS- GRUPPEN FÅR NY FÆLLES HJEMMESIDE

Den nye hjemmeside beskriver alle aktiviteter for vores 3 områder, nemlig AVOS A/S, AVOS-Onsite ApS og Industriens Skadestue.
Håber I syntes om den nye side. Jeg vil gerne sige en stor tak for arbejdet med den nye side til fotograf Line Kongsted, som har taget hovedparten af billederne til den nye hjemmeside, producer Morten Mikkelsen som har lavet de 3 videofilm og til Best One som har lavet selve hjemmesiden.

Læs mere...

Kontakt os!

Et stærkt team med stor erfaring står klar til at hjælp dig.
Kontakt os

Om AVOS

Læs mere

Industriens Skadestue

Læs mere
Cookies
2023 © Envatek
Dixon Creatives